چرا این‌بار انتقال آب می‌تواند عملی و امیدوار کننده باشد؟
چرا این‌بار انتقال آب می‌تواند عملی و امیدوار کننده باشد؟
باتوجه به وعده نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، چرا این‌بار انتقال آب می‌تواند عملی و امیدوار کننده باشد؟

آژانس خبری ایذه (ایزنا) : روز گذشته کلیپی درباره قطعی شدن مساله انتقال آب از دریاچه سد کارون ۳ به شهرهای ایذه و باغملک با نام طرح آبرسانی فدک از سوی دکتر فرشاد ابراهیم‌پور نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی منتشر شد که با واکنش‌های مختلفی مواجه شد.

آنچه که درباره این امر نسبت به ۳ دور قبل وعده و کلنگ‌زنی‌ها جای بررسی دارد، زمان، نوع اجرای پروژه، شرایط اجرا و بازه‌ی زمانی انعکاس خبر است.

آنچه که در دوره نخست کلنگ‌زنی پروژه انتقال آب به شهرستان‌های ایذه و باغملک در سال ۱۳۹۰ با حضور معاون اول رئیس جمهور مورد نقد است که باعث عدم اجرای آن بوده است، زمان کلنگ‌زنی بود که در نزدیک مایان دوره نماینده وقت صورت گرفت که به تحلیل و گمان برخی از منتقدین، جنبه تبلیغاتی داشته است و علاوه بر آن، جزئیات اجرا، نحوه و منبع تامین اعتبار پروژه در آن نامشخص بود.

در دومین کلنگ‌زنی انجام شده نیز که با حضور اردکانیان وزیر نیرو در سال ۱۳۹۷ صورت گرفت نیز از لحاظ زمان کلنگ‌زنی که و بردن طرح به فاینانس بود که بر این اساس منابع، شرکت‌های متقاضی، مجریان طرح، مدت زمان و نحوه اجرا در آن صراحتا مشخص نبود و به مانند بار نخست، این‌بار نیز این کلنگ‌زنی رنگ تبلیغات پیش از انتخابات به خود گرفت و بر این اساس مورد انتقاد شهروندان بود.

در گام سوم که در اسفند سال گذشته سومین کلنگ‌زنی صورت گرفت نیز به دلیل مصادف شدن با پایان دوره مجلس قبل، بسیاری این امر را بر اساس عدم تامین مبلغ پروژه و مشخص نبودن مجری را یک امر بازدارنده دانستند.

اینک وعده صریح نماینده کنونی، آن هم با انتشار یک کلیپ مستند از خودش با بیان زمان کار، میزان اعتبار تامین شده و جزییات اجرای کار، آن هم در نخستین ماه‌های آغاز به‌کار خود در مجلس متفاوت‌تر به نظر می‌رسد، زیرا که در این بین ابراهیم‌پور تا پایان کار این دوره مجلس خود راه زیادی در پیش دارد و این صحبت و نتیجه نهایی دادن قطعا جنبه تبلیغاتی برای وی نداشته و از سوی دیگر در صورت عدم وجود اطمینان از اجرای طرح و عدم هماهنگی با دولت جهت قطعی شدن عملیات اجرایی پروژه، هیچ‌گاه به این صراحت و حدیت با مردم حوزه خود سخن نمی‌گفت و می‌توان گفت، به احتمال فراوان این‌بار مساله انتقال آب فرق می‌کند.

کام ایذه از آغاز شهریت تاکنون با حفر چاه و پایین رفتن سفره‌های زیرزمینی از خشکی رهایی یافته است و تحقق این امر می‌تواند پایان‌بخش تشنگی مردم و اراضی کشاورزی منطقه باشد.

انتهای پیام/