علی عباسزاده رئیس اداره ثبت احوال شهرستان ایذه امروز با توجه به روز ملی ثبت احوال در گفتوگو با خبرنگار آژانس خبری ایذه – ایزنا اظهار کرد: در ۹ ماهه سالجاری تعداد یکهزار ۸۴۷ ولادت و ۵۱۴ وفات در سطح شهرستان ایذه به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به پاسخگویی الکترونیکی به استعلامات و وارد شدن این اداره به حوزه پاسخگویی الکترونیک در سطح کشور افزود: در ۴ ماهه نخست امسال تعداد ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون مورد در کل کشور برای موارد مختلف از جمله بانکی، دادگستری، بیمه، پزشکی، تامین اجتماعی، درمانی و غیره به ثبت رسیده است که این استعلامات باعث پیشگیری از مراجعه حضوری و سرعت بخشیدن به کار ارباب رجوع شده است.
رئیس اداره ثبت و احوال شهرستان ایذه با اشاره به راهاندازی سامانه سهیم، زیر مجموعه این نهاد بیان کرد: سامانه سهیم در ۱۹ مورد خدمت از جمله تغییر نام، تغییر، آدرس و کد پستی و غیره خدمات مورد نیاز شهروندان را انجام میدهد که دیگر نیاز به مراجعه حضوری به ادارات نیست.
عباسزاده با اشاره به تلاش برای پایان بخشیدن به کار سامانه سببی و نسبی با عنوان درختوار و شجرهنامه گفت: در این پروژه که شهرستان ایذه جز شهرهای پیشرو در اقدام در آن است، ۳۰ درصد پیشرفت کار وجود داشته است و در آن تمام مشخصات خانوادگی افراد از جمله مشخصات وابستگان، خانواده و… برای دریافت خدمات و استعلامات لازم درج خواهد شد.
وی با اشاره به فعالیت سه دفتر فعال در حوزه صدور شناسنامه کارت ملی و انجام خدمات حوزه ثبت احوال در سطح شهرستان ایذه بیان کرد: با راهاندازی و تفویض اختیار به این دفاتر دیگر نیاز به مراجعه مستقیم به اداره ثبت احوال شهرستان نیست ولی با این وجود خدمات برای شهروندان در این اداره نیز صورت میگیرد.
عباسزاده در پایان با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه تمام الکترونیک شدن خدمات در در ادارات ثبت احوال تصریح کرد: ادارات ثبت احوال در سطح کشور در خدمات الکترونیک جز نهادهای پیشرو هستند و به زودی صدور گواهیهای ولادت و گواهی وفات نیز الکترونیک خواهد شد و دیگر نیاز به مراجعات حضوری و دریافت کاغذ نیست.
انتهای پیام/