به گزارش آژانس خبری ایذه (ایزنا)؛ با توجه به روال پیگیری اقدامات انجام شده از سوی مدیران دستگاههای مختلف شهرستان پس از پایان دوره مدیریت خود، امیر یاراحمدی ریاست سابق شبکه بهداشت و درمان ایذه این اقدامات خود برای اطلاعرسانی به شهروندان را منتشر کرد که به شرح زیر است:
تصویب و جانمایی نقطهای پد هلیکوپتر اورژانس هوایی بهصورت قطعی و شروع پروژه احداث، خرید یک دستگاه آمبولانس که در حال پلاک شدن و آماده تحویل است و تعمیر سه دستگاه آمبولانس خارج از رده و برگشت آنها به ماموریتها از جمله اقدامات در حوزه اورژانس بیمارستانی بوده است.
تکمیل و تحویل ۱۰۰ درصدی ۶ پروژهی خانه و پایگاه بهداشت شهرستان، بهبود وضعیت بخش دیالیز شهرستان با خرید سه دستگاه دیالیز جدید و تعمیر سایر دستگاهها و به روز کردن بدهی به بخش دارویی بیماران دیالیزی و ایجاد ویزیت روزانهی متخصص برای بیماران دیالیزی در حوزه خدماترسانی به بیماران شهروندان و بیماران مراجعهکننده به بیمارستان و مراکز درمانی صورت گرفت.
عبور از دو پیک سهمگین کرونا با جذب مشارکت پزشکان بخش خصوصی، واکسیناسیون ۸۰ درصدی مردم و واکسیناسیون ۹۸ درصدی دانشآموزان با وجود مشکلات عمده در سطح کشوری و به ویژه شهرستان از جمله اقدامات در این حوزه بوده است.
تکمیل و راهاندازی ۳ اتاق عمل جدید و دو برابر کردن اتاق عملهای بیمارستان، جذب ۱۶ متخصص در یک دورهی جذب نیروی طرحی بهعنوان یک اقدام بیسابقه، جابهجایی کلینیک تخصصی به محل بیمارستان قدیم ۱۷ شهریور و احیای ساختمان رو به تخریب بیمارستان قدیم شهرستان جهت دسترسی بهتر بیماران شهری و روستایی و افزایش چهار برابری ویزیت درآن محل در بازه زمانی سه ماهه، راهاندازی یک دستگاه اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری برای بیمارستان، از جمله دیگر اقدامات در حوزه خدمات درمانی و بیمارستانی بوده است.
ساماندهی سیستم پسماند بیمارستان و به روز کردن امحا و تخلیه پسماند بیمارستانی، جذب خیرین جهت کمک به بخش بهداشت و درمان، انجام دو طرح بزرگ ویزیت رایگان برای مناطق کم برخوردار روستایی توسط متخصصین شهرستان، ساماندهی داروخانههای بخش بهداشت با صفر کردن بدهی مجموعه به بخش خصوصی در بخش دارویی و اخیراً جذب ۹۰۰ میلیون بودجه صرفاً برای تعمیرات دستگاههای بیمارستانی درآستانهی اعتبار بخشی بیمارستانی قرار گرفته است.
*اقدامات و خدمات جزئی و عمومی در حوزه بیمارستان
وی ادامه داد: فقط در زمان تعطیلات نوروزی بالغ بر ۳۰ هزار ویزیت در بیمارستان ایذه انجام شده که از این تعداد یک هزار و ۶۰۰ نفر بستری موقت شدهاند. انجام ۷۶۰ مورد بستری و جراحی در اتاق عمل این بیمارستان انجام شده است.
تعداد مراجعه به بیمارستان و درمانگاه بیمارستان شهدای ایذه در سال گذشته ۱۰۲ هزار و ۵۳۵ بار؛ تعداد بستری موقت ۱۵ هزار و ۴۴۱ مورد و تعداد بستری ۹ هزار و ۲۰ مورد بوده است که ۲۱ هزار و ۴۹۶ ویزیت متخصص برای این بیماران انجام شده است.
تعداد کل جراحیهای انجام شده در اتاق عمل بیمارستان که به تازگی بعد از سالها تلاش و پیگیری بالاخره در بهمن ماه سال گذشته افتتاح شده است ۲ هزار و ۱۳۳ بوده است.
تعداد بستری فقط در بخش لیبر (زایمان) ۲ هزار و ۷۰۳ نفر بوده که این آمار بر اساس سیستم آماری (HIS) بیمارستان ارایه میشود.
تعمیر و ساماندهی سیستم سرمایشی و گرمایشی بیمارستان با وجود بدهیهای سنگین قبلی. ساماندهی ورودی تمام بخشها جهت بهبود آرامش بیماران و پرسنل درمانی. ساماندهی تریاژ اورژانس جهت بهبود خدمترسانی به شهروندان و بهبود کیفیت کار پرسنل درمانی. ساماندهی بخش بستری اورژانس قسمت دوم بهعنوان بکاپ مواقع بحرانی بیمارستان. مهیا کردن بخش اورژانس سابق بهعنوان بکاپ در مواقع بحران با بیش از ۲۰ تخت آمادهی بستری از دیگر اقدامات در حوزه بیمارستانی بوده است.
راهاندازی داروخانهی استوک بیمارستان بهعنوان یک طرح پیشرو در سطح استان جهت بهبود نظم خدماترسانی دارویی به بیماران بستری؛ تکمیل یک دستگاه اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری و تعمیر و سرویس سایر دستگاههای موجود بهعنوان یک سرمایه برای بیمارستان در پیکهای احتمالی بعدی را میتوان بخش دیگر خدمات و اقدامات صورت گرفته دانست.
بعد از سالها بینتیجه بودن مطالبهی پد هلیکوپتر برای شهرستان، با دعوت از ریاست فوریتهای استان و ریاست اورژانس هوایی و هوانیروز نهایتاً تصویب و جانمایی نقطهای پد هلیکوپتر بعد از سالیان متمادی انجام و به زودی شاهد بهرهبرداری از آن خواهیم بود.
خرید یک دستگاه آمبولانس صفر که در حال پلاک شدن و تحویل به مجموعهی بهداشت و درمان شهرستان و تعمیر و برگرداندن سه دستگاه آمبولانس قدیمی تعمیری رو به اسقاط در مراکز تعمیرگاهی فوریتهای استان صورت گرفت.
*جهش در تخصیص پزشکان متخصص
با رایزنیهای مکرر با ریاست سابق دانشگاه آقای دکتر ابوالنژادیان و معاونت درمان وقت آقای دکتر سلطانی با گرفتن ۱۵ متخصص برای ایذه که بعد از سالهای سال که هر ساله تعداد محدودی پزشک متخصص به این شهر محروم اختصاص داده میشد شاهد یک جهش در خدماترسانی تخصص برای شهرستان بودیم.
اخیراً اضافه کردن جراح دوم به شهرستان برای بینیاز بودن از متخصصین قراردادی؛ حضور دو متخصص داخلی، ۲ متخصص اورولوژی، دو جراح، دو متخصص زنان، یک بیهوشی، یک رادیولوژیست، یک نورولوژیست، یک چشم پزشک، یک متخصص پوست و یک روانپزشک از اقدامات انجام شده در حوزه تخصیص پزشکان بوده است.
اسکان تمامی ۱۶ متخصص با اجاره و تکمیل منازل با وجود مشکلات شدید اقتصادی و بدون تخصیص بودجه از طرف دانشگاه و از محل درآمدهای جاری شبکه بهداشت و درمان صورت گرفت.
جابهجایی کلینیک تخصصی به مرکز شهر و احیای بیمارستان ۱۷ شهریور به عنوان تقریباً آخرین پروژهی عمرانی پیش از رکود فعلی و ممنوعیت طرحهای جدید در دستور کار قرار و صوت گرفت.
تصویب و تأیید معاونت فنی دانشگاه جهت جابهجایی ماموگرافی کلینیک و ساماندهی این مرکز جهت بهبود غربالگری موارد با شانس بالای ابتلا به سرطان پستان در شهرستان؛ افزایش ویزیتهای تخصصی از میانگین ۲ هزار ویزیت در تابستان ۱۴۰۰ به میانگین ۸۵۰۰ ویزیت در زمستان همان سال، تخصیص ۲ میلیارد تومان برای تکمیل وراهاندازی مرکز غربالگری سرطان که بیش از ۵ سال به صورت مخروبه در محوطهی بیمارستان قرار داشت از دیگر اقدامات حوزه عمرانی است.
افتتاح سه اتاق عمل جدید در بیمارستان شهدای ایذه در سال جاری جهت افزایش تعداد جراحیهای لازم و کاهش بار اعزام بیماران به خانواده هایایشان و بخش درمان و فوریتهای شهرستان، به روزرسانی سیستم ثبت موالید که برای اولین بار با کمک سازمان ثبت احوال گواهی تولد به صورت الکترونیکی و هم شکل صادر میشود، صفر کردن پروندههای راکد بیمارستان و ساماندهی به پروندههای علی الحساب بیماران جهت بهبود وضیت درآمدی بیمارستان، کاهش ۹۰ درصدی تخفیفهای بیمارستانی بدون حساب و کتاب از تابستان گذشته از پیگیری هایو اقدامات این حوزه بوده است.
عبور از دو پیک کرونا با کمترین میزان مرگ و میر و با به کارگیری نیروهای متخصص داخلی و عفونی بخش خصوصی و مشمول طرح صورت گرفت.
برقرارمانیتور مادر آی سی یو و تکمیل بخش رفاهی پرسنل این بخش جهت افزایش کیفیت کار پرسنل انجام شد.پ
*اقدامات در حوزه بهداشت
تکمیل ۱۰۰ درصدی ۵ خانه بهداشت مراکز جازستان، گلستان، شوار، کلچنار و ۹۰درصدیشرفت مرکز بهداشت کلدوزخ فقط طی ۶ ماه، صفر کردن بدهی دارویی با رایزنیهای پی در پی با معاونت بهداشتی استان؛ آغاز تعمیر خانههای بهداشت و مناطق کمتر برخوردار روستایی که تا امروز ۴ خانه تعمیر و بودجهی فصلی تعمیر ۴ خانه در هر فصل هم مصوب شده است.
واکسیناسیون مدارس تا ۹۹% با رایزنیهای مختلف و پروژهی دو روز تعطیلی کلاسها در پاییز گذشته.
تصویب بودجهی تکمیل تصفیه خانه بیمارستان که سالها بلااستفاده و مبدل به لجنزار شده بود.
در بخش بیماران دیالیزی خرید سه دستگاه دیالیز، تعمیر کلیهی دستگاهها، خرید باسکول، احداث چاه سپتیک و صفر کردن و به روز کردن بدهی دیالیز بود.
*فعالیت در حوزه خیرین
جذب مشارکت خیرین شهرستان جهت بهبود سطح خدمات در مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان که تا امروز بیش از ۵ خیر با سابقهی شهرستان که مدتها دچار بیانگیزگی و کاهش اعتماد به شبکهی بهداشت و درمان شده بودند.