به گزارش پایگاه خبری ایذه نامه (ایزنا)، وقتی نام پارک شهر بازی به زبان میآید هر جمعی با خاطرات جای جای آن به سخن میایستند یکی از چرخ و فلک، دیگری از تونل وحشت، بازیهای آبی و… اما این عبارت در ایذه نوعی دیگر به خود رنگ میگیرد. حسرت!
در ایذه آنکه میداند حسرت میخورد و کودکی که ندیده است نیز فکر میکند پارک شهر بازی همان وسایل ورزشی صبحگاهی پارکهای محلهای، پارکینگ اشکفت سلمان و میدان ولیعصر (عج) است که با آن تاببازی میکند و روی سکوی پلاستیکی لیز میخورد تا به گمان خودش کمی سرسره بازی کرده باشد یک بازی کودکانه با زانوهایی که در پی برخورد با سنگ فرش و آسفالت زیر این وسایل تلخ میشود.
با این حال کودک ایذهای سهم خودش از هیجان و تفریح را با اسباب بازی و خوراکی میگیرد و در این بین گروه سنی نوجوان و جوان چه سهمی از هیجان و بازیهای سنی خود را دارند؟
با توجه به اینکه خدمات رفاهی و شهری نهاد شهرداری و شورای شهر در سالهای اخیر به همان برنامههای روزمره قبل ختم میشود و احداث پارک شهر بازی با وسایل بازی ویژه گروههای مختلف سنی در این شهر کمی دور از انتظار و بعید به نظر میرسد.
هر چند که شهر ایذه در گذشتههای نه چندان دور خود اندک وسایلی به نام پارک شهر بازی داشت ولی دیگر این روزها و چند سال اخیر نیز آنرا نداشته و شهر بازی تنها نام یکی از پارکهای این شهر است.
*فروش وسایل بازی پارک صخرهای به نام آهن قراضه
پس از احداث نسبی پارک صخرهای بر فراز شهر ایذه برخی از وسایل بازی برای شهروندان در بالای آن جانمایی شده وسایلی که هیچ گاه مورد استفاده شهروندان این دیار قرار نگرفت و از همان آغاز با نام غیر استاندارد پلمب شد و چندی پیش نیز در یک مناقصه تمام آهنآلات آن به فروش رفت.
با توجه به شرایط موجود سردرگمی جوانان ایذهای برای انجام تفریح امری منطقی به نظر میرسد و احداث یک شهر بازی مجهز در این شهر از خواستههای به حق و قانونی آنها از موکلان خود در شورای شهر است.
با توجه به نبود این بخش هیجان در شهر ایذه تبدیل شدن خیابانهای این شهر به پیست موتور سواری و ویراژ خودرویی از هیجانات خطرناک این جوانان به حساب میآید.
این در حالی است که برخی از شهروندان علاقهمند به بازیهای شهربازی گاها برای حضور در این پارکها و تخلیه هیجانات خود در پایان هفته راهی اهواز میشوند تا کمی در شهربازی پاداد خوش بگذرانند، اقدامی که در پی آن برای این شهر و مسؤولان بیتوجه باید تاسف خورد.
بدون شک خلا عدم وجود یک شهربازی مدرن یا نیمه مدرن آن هم در شهرستانی با جمعیت ۲۲۰ هزار نفری یک تناقض آشکار میان وعدههای مسؤولان و اعضای شورای شهر برای ایذهای آباد و انجام توسعه و ارائه خدمات در خور است. اقدامی که میتواند در صورت تحقق آن شورا و شهردار انجام دهنده آن را در یاد مردم این دیار جاودانه کند.
*به دنبال تملک زمین هستیم
رئیس شورای اسلامی شهر ایذه در این رابطه اظهار کرد: نبود پارک شهربازی مناسب در این شهر یکی از دغدغههای اعضای شورای شهر نیز به حساب میآید و ما از ابتدای دوره فعالیت خود به فکر راهی برای حل این مشکل هستیم.
غلام اسماعیلوندی افزود: به دنبال خرید و تملک زمینهای پشت پارک شهربازی سابق و همچنین بوستان بیبی مریم هستیم تا بتوانیم یک فضای مناسب هر ماه با امکانات رفاهی و تفریحی برای شهروندان را بهوجود آوریم و در این رابطه با مالکان این زمینها رایزنیهایی را نیز انجام دادهایم که برخی از آنها تاکنون برای این کار و فروش زمین خود متقاعد نشدهاند.
انتهای پیام/