به گزارش پایگاه خبری ایذه نامه (ایزنا) ، زمان آغاز به کار شورای فعلی بود که کمپینها و گروههای مجازی برای ماندن انوشیروان بهرامی در منصب شهرداری ایذه جانی دوباره به خود گرفت و هرکدام برای ماندن شهردار خود وارد بحثها و جدلهای فراوانی شد که سرانجامی به جز یک تغییر نداشت.
غلامحسین اسدیزاده جوان با انگیزه خود در میان نام دو نفر دیگر گزینه رقابت برای تصدی شهرداری این شهر شد و در میان جلسهای پر حاشیه، سرانجام نام وی از میان ۷ رای ماخوذه اعضای شورای شهر به بیرون کشیده شد.
این تازه آغاز یک راه برای شهرداری جوان بود که تمام هجمهها را به جان خرید، شاید بسیاری اینکه وی شهردار یک شهر کوچک چند هزار نفری بود را به دید یک ضعف برای وی مینگریدند و از اینکه وی برآیند تمام انتخابها و حواشی شورای شهر بوده است را افراد زیادی به دیده خوش نمینگریدند.
با این حال وی کار خود را در میان انتقادهای بسیاری از ما آغاز کرد، اگر چه به نگاه ما او هم آنچنان جهش در شهر ایذه ایجاد نکرد اما با دید منصفانه هم میتوان جهش در برخی موارد از جمله فضای سبز، توسعه بوستان محلهای، حذف نگاه بخشینگری به یک نقطه و توجه به محلات حاشیهای و قدیمی شهر، ساخت آبشار مصنوعی و آغاز بهکار ترمیم آسفالت شهر را به خوبی دید.
توسعه و فضاسازی سایت اشکفت سلمان را نمیتوان یک حرکت قابل قیاس با کارهای مسئولان سابق شهرستان دانست، اگر چه اسدیزاده در میان انتقادهای بسیاری از ما سکان شهرداری را در دست گرفت، اما به یک مقایسه با شهرداران دیگر میتوان یافت که اگر بیشتر از آنها کار نکرد ولی با همان کارهای روتین دیگر شهرداران هم کمی یا یک سر و گردن بالاتر بود.
*آسفالت معضل است
تسلط بر نیروهای کاری خود و وصف قوانین نظارتی بر نیروهای کاری خود در شهرداری باعث شد تا ارباب رجوع هم دیگر بداند اگر در این اداره مشکلش با بی محلی مواجه شد باید به کجا مراجعه کند و سازکار جدید از نگاه برخی از مراجعهکنندگان رضایت بخش بود.
استقبال از انتقاد و وارد شدن به صحنه عمل بهجای نشستن پشت میز و کتمان کردن گزارشهای مستند شهروندان از نکات بارزی بود که یک رسانه و یا فرد بدون مسائل و بحثهای شخصی به آن میرسید.
با این وجود پس از تعلیق وی و حای انتصاب سرپرست جرپدید، هنوز هم تا سوار شدن وی بر کار و آگاه شدن به مسائل پیشرو زمان زیادی وقت نیاز دارد و یک آزمون و خطای دیگری تا کسب تجربه برای نیروی جدید هم خواهد بود و انتصابی که در نهایت با تعیین و تکلیف شهردار تا نهایتا ۳ ماه دیگر باز هم انتصاب خواهد دید.
با این حال، اینروزها خیابانهای ایذه در تکاپوی آسفالت ترک برداشتهاند و دیگر به مانند روزهای پیش از عید قیر داغ و صدای کوبیدن غلطک به گوش خود نمیبیند و سکوت این حوزه هر روز بر پیکره ترکهای نیمه جان آسفالت خشک خیابانهای شهر عمق بیشتری میبخشد و در این بین چه فغانی دارد این راننده خودرو و “شاید هم” چه شوری دارد لوازم یدکی فروشی و مکانیکی که شغل و حرفهاش مکانیک است.
طرحهای مصوب و پارکهایی هم که قرار بود توسعه پیدا کند و شهری که باید در نباید حضور شهردارش فعلا دلهره آزمون و خطایی دیگر داشته باشد و سوالاتی که در فضای حقیقی و مجازی دست به دست میشود؛ آیا اسدی باز میگردد یا کس دیگری میآید؟ آنکس که میآید بهتر این او است و نکند ضعیفتر باشد، همان بهتر که خودش برگردد.
در این بین نیز بسیاری از فعالان هنری، فرهنگی و اجتماعی شهرستان در فضای مجازی از استاندار خوزستان خواستار رفع تعلیق شهردار پرتلاش جوان خود هستند و بار دیگر وی بدون نقش سیاسیون و فشار آنها به عنوان منتخب منتخبان آرای عمومی شهروندان ایذهای در شورای شهر، سکاندار قدرتمند شهر پر چاله و مشکل ایذه باشد.