وقوع زمین لرزه در بخش دهدز باعث وارد شدن ترک به خانه های روستای در حال رانش میراحمد غریبیها شد که در صورت ادامه بی توجهیها برای حل این مشکل بحرانی، وقوع فاجعه انسانی هم نمیتواند دور از انتظار باشد. به گزارش پایگاه خبری ایذه نامه (ایزنا)، دو سال از انتشار خبر رانش روستای میراحمد […]
وقوع زمین لرزه در بخش دهدز باعث وارد شدن ترک به خانه های روستای در حال رانش میراحمد غریبیها شد که در صورت ادامه بی توجهیها برای حل این مشکل بحرانی، وقوع فاجعه انسانی هم نمیتواند دور از انتظار باشد.
به گزارش پایگاه خبری ایذه نامه (ایزنا)، دو سال از انتشار خبر رانش روستای میراحمد غریبیها در بخش دهدز و در جوار دریاچه سد کارون ۳ میگذرد. در آن زمان و پس از آن جلسات مختلف در سطح ملی، استانی و شهرستانی برای ساماندهی این روستا و انتقال آن با حضور مسؤولان مختلف برگزار شد.
با وجود اینکه یکی از مهمترین جلسات پیرامون این موضوع با حضور مدیران کل استان خوزستان و مدیرکل بحران استانداری خوزستان برای حل ضربتی این مشکل در دهدز همراه با بازدید از این روستا نیز انجام شد ولی آن جلسه پر وعده نیز راه به جایی نبرد تا اینکه این بار اهالی این روستای در خطر رانش بیش از هر زمانی خطر جدی را احساس کنند.
با این وجود، وقوع زمین لرزه شب گذشته در بخش دهدز و این روستا باعث شد تا زنگ خطر به صدا در آید و به وجود آمدن ترک بر پیکره برخی از منازل این روستا نشان از نا امن بودن آن را بهطور جدی به نمایش بگذارد.
برخی از اهالی این منطقه در تماس تلفنی با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایذه خواستار پیگیری این امر از سوی رسانه و درخواست از مسؤولان برای ساماندهی هر چه سریعتر وضعیت این روستای در حال نابودی شدند.
*سفرهای مسؤولان به منطقه بی اثر است
یکی از اهالی این روستا اظهار کرد: مدتهاست که مسؤولان مختلف برای حل این مشکل در منطقه حضور پیدا میکنند ولی هیچ کدام از وعدههای آنها به واقعیت تبدیل نشد و همچنان مردم این روستا در ترس از فروپاسی محل زندگی خود هستند.
اسدی گفت: اگر با هر بار حضور مسؤولان در این منطقه یک کار برای حل مشکل در نظر گرفته میشد اینکه بسیاری از مشکلات حل شده بودند ولی ما همچنان در انتظار وعده جانمایی محل جدید روستا و بودجه آن هستیم و خطر ما را تهدید میکند.
*منتظر بودجه هستیم
فرماندار ایذه در رابطه با وقوع زمین لرزه شب گذشته در روستای میر احمد غریبیها و ترک خورد برخی از منازل اظهار کرد: پس از آگاه شدن از این مساله بخشدار دهدز برای بررسی وضعیت به منطقه اعزام شد و هنوز از خسارات احتمالی آن خبری وجود ندارد.
مصطفی سمالی در پاسخ به نتیجه پیگیریهای انجام شده برای جابه جایی روستا افزود: کارهای مطالعاتی مربوط به این منطقه همراه با مکان نمایی، موقعیت جغرافیایی و موارد مربوطه انجام شده است و پرونده آن برای بررسی و اقدام در تهران وجود دارد.
وی بیان کرد: کارهایی که ما باید برای این منطقه انجام میدادیم صورت گرفته است و اجرای آن نیازمند تصویب و اختصاص بودجه است.
انتهای پیام/