ما بحران را مدیریت میکنیم یا بحران ما را مدیریت میکند؟ سوال اصلی این است که با روندی که در پیش داریم آیا امیدی به بهبود اوضاع زیست محیطی کشور وجود دارد. به گزارش سرویس اجتماعی آژانس خبری ایذه – ایزنا؛ ما بحران را مدیریت میکنیم یا بحران ما را مدیریت میکند؟ سوال اصلی این […]
ما بحران را مدیریت میکنیم یا بحران ما را مدیریت میکند؟ سوال اصلی این است که با روندی که در پیش داریم آیا امیدی به بهبود اوضاع زیست محیطی کشور وجود دارد.
به گزارش سرویس اجتماعی آژانس خبری ایذه – ایزنا؛ ما بحران را مدیریت میکنیم یا بحران ما را مدیریت میکند؟ سوال اصلی این است که با روندی که در پیش داریم آیا امیدی به بهبود اوضاع زیست محیطی کشور و بهخصوص منطقه غرب کشور و استانهای خوزستان، ایلام، کرمانشاه و کردستان وجود خواهد داشت؟
آیا در شرایطی که مسئولان وزارتخانههای نیرو، جهاد کشاورزی، نفت، بهداشت، کار و رفاه اجتماعی و همچنین سازمان حفاظت محیط زیست بهصورت کاملا بخشی و کوتاه مدت به امور نگاه میکنند باید امیدوار به آینده و بهبود شرایط بود؟
نمایندگان مجلس شورای اسلامی چرا نقش فعالی در این شرایط بحرانی ایفا نمیکنند؟!
چرا دستگاه های متولی و ناظر وضعیت بحرانی اعلام نمیکنند؟! آیا بهراستی ما گرفتار دور باطل نشدهایم؟
اوج مدیریت بحران در این کشور، تصمیم و اعلام با تاخیر تعطیلی ساعتی یا روزانه مدارس و ادارات میباشد!
آیا معنا و مفهوم پدیده وحشتناک گرد و غبار به خوبی درک شده است؟!
بحران گرد و غبار، بحرانهای مختلفی به مانند اجتماعی، بهداشتی و… را بهدنبال خواهد داشت.
خیلی از مسئولان از نداشتن منابع مالی اختصاص یافته برای رفع این بحران به عنوان سد دفاعی خود در برابر انتقادها استفاده میکنند اما به زعم این حقیر اگر تمام بودجه کشور را نیز به این کار اختصاص دهند باز هم اوضاع به همین منوال خواهد بود؛ در واقع چنین مسئولانی که خود خلق کننده بحران بودهاند در صورت صلاحیت و دور اندیشی لازم، جلوی این پیشآمد را میگرفتند.
پس باید افسوس خورد و منتظر بحرانهای بهداشتی، تنفسی و… ناشی از پدیده وحشتناک گرد و غبار شد.