سایت یک ورزش مطلبی مفصل درباره رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی جهان در اوزان غیر المپیکی و همچنین رقابتهای اخیر قهرمانی باشگاههای جهان به رشته تحریر در آورده که از نظرتان می گذرد. به گزارش ایزنا، در هفتهای که گذشت، در مسابقات جام باشگاههای جهان، تیم سینا صنعت ایذه با اقتدار به مقام نخست اینجام رسید. […]
سایت یک ورزش مطلبی مفصل درباره رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی جهان در اوزان غیر المپیکی و همچنین رقابتهای اخیر قهرمانی باشگاههای جهان به رشته تحریر در آورده که از نظرتان می گذرد.
به گزارش ایزنا، در هفتهای که گذشت، در مسابقات جام باشگاههای جهان، تیم سینا صنعت ایذه با اقتدار به مقام نخست اینجام رسید.
تیمی که کمتر کسی فکر میکرد در ترافیک نسبتا سنگین این مسابقات با قرعهٔ سختی که داشت، بتواند حتی سوم شود. اما این تیم با صرف فعل خواستن و با بهره گیری از مهرههای با انگیزهای که اکثرا نفرات دوم و سوم تیم ملی بودند، همهٔ معادلات را به هم زد و جام قهرمانی را به ایذه برد.
مورد قابل توجهی که در این مسابقات به چشم میآمد، شیوه جدید کشتیها با قانون جدید بود. اینکه با حذف قانون خاک، کشتی گیری موفق است که ۶ دقیقه همانند مرد جنگی، مبارزه کند. از لحاظ بدنی کم نیاورد و در کنار آن، در سر پا فن داشته باشد.
اینها مولفههایی هستند که کشتی فرنگی را دگرگون و زیباتر کرده، همه را وارد گود میکند و در کنار آن، همانند دهههای نود و هشتاد میلادی، شاهد رقابتهای سنگینتر و فشرده تری در سطح جهان خواهیم بود و شاید در جهانی پاریس، چند کشور جدید را در جمع مدال آوران ببینیم.
همانگونه که در جهانی اوزان غیرالمپیکی کشتی گیرانی از مولداوی و رومانی را بر روی سکو دیدیم و ما را به یاد روزگاری انداخت که کشتی گیران بلوک شرق در حهان حرفهایی برای گفتن داشتند.
در این میان، کشتی گیران تیم سینا صنعت ایذه توانسته بودند به خوبی خود را با قانون جدید وفق بدهند و همین رمز موفقیت آنها بود. کشتی گیران جوانی همچون علی ارسلان، محمدعلی گرایی و پژمان پشتام با روحیهٔ جنگندهای که از خود نشان دادند و کشتیهای پختهای که به نمایش گذاشتند نشان دادند حق آنها بیشتر از این است که نفرات دوم و سوم تیم ملی باشند.
داود عابدینزاده و عبدالمحمد پاپی هم بازگشت بسیار خوبی به میادین داشتند و مخصوصا کشتی تعیین کننده و نفسگیر عابدینزاده با متهان باشار (کوچکترین و تا الان ناموفقترین عضو خانواده باشارها) را از یاد نبریم که اگر با برد داود همراه نبود، شاید جام قهرمانی از ایذه به استانبول میرفت.
البته نباید از عملکرد بسیار خوب دو یار خارجی تیم یعنی ماکسیم مانوکیان و زویادی پاتاریدزه هم نباید گذشت و خریدهای خارجی تیم را باید ستود.
پاتاریدزه که قهرمان جوانان جهان است و هنوز در اوج جوانی؛ با کشتیهایی که گرفت نشان داد که گرجستان هم میتواند ضلع چهارم رقابت ترک، کوبا و روس در فوق سنگین باشد و البته نباید فراموش کنیم که وضعیت کشتی فرنگی ما در سنگین وزن اصلا جالب نیست.
به هر حال باید گفت سینا صنعت با کشتیهای زیبایی که به نمایش گذاشت، نشان داد کشتی ایران اگر فعل خواستن را صرف کند میتواند حتی با قوانین جدید در جهان حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد.
انتهای پیام/*