معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خوزستان با اشاره به استفاده مجرمان از روشهای جدید در کلاهبرداری از شهروندان خواست ضمن توجه به توصیههای پلیس، مراقب شیوههای جدید کلاهبرداری مجرمان حرفهای باشند. به گزارش ایزنا سرهنگ سید رحمان موسوی اظهار کرد: در سالهای اخیر، مجرمان حرفهای از روشهای جدیدی از جمله ارسال پیامک، برقراری تماس تلفنی و […]
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خوزستان با اشاره به استفاده مجرمان از روشهای جدید در کلاهبرداری از شهروندان خواست ضمن توجه به توصیههای پلیس، مراقب شیوههای جدید کلاهبرداری مجرمان حرفهای باشند.
به گزارش ایزنا سرهنگ سید رحمان موسوی اظهار کرد: در سالهای اخیر، مجرمان حرفهای از روشهای جدیدی از جمله ارسال پیامک، برقراری تماس تلفنی و طرح موضوعاتی مانند پیدا کردن سکه، انتخاب تصادفی از سوی برنامههای رادیویی، برنده شدن سفر حج، عتبات عالیات، همراه اول و … جهت فریب فراد و کلاهبرداری از آنان استفاده میکنند.
وی افزود: در این شیوه، مجرم با تحریک حس طمع در مالباخته، طعمه را به دستگاه خودپرداز راهنمایی و با روشهای مختلفی از قبیل کارت به کارت و یا اخذ رمز دوم اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب مالباخته میکند.
موسوی گفت: در مواردی، فرد کلاهبردار در نزدیکی دستگاه خودپرداز پرسه میزند و به محض شناسایی طعمه که معمولا افراد بیسواد یا سالخورده هستند، به بهانه کمک کردن در برداشت وجه، اقدام به تعویض کارت عابربانک مالباخته با کارتی جعلی و یا سوخته میکند و به بهانه بروز مشکل سیستمی، مالباخته را از ادامه کار بانکی منصرف کرده و در فرصتی دیگر، اقدام به برداشت وجه از کارت مالباخته میکند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خوزستان افزود: شهروندان آگاه باشند که برای انتقال پول به حساب آنها، نیازی به مراجعه به دستگاههای خودپرداز نیست.
وی از شهروندان خواست به پیامکهایی که دارای محتوای برنده شدن در قرعهکشی با عنوانهای مختلف میباشند، توجهی نکنند.